25 March 2012

Alhamdulillah :')

Assalamualaikum *senyum manis* :')

Macam biasa lah kan, lamaaaa tak update blog lalalalala malas malas :p Shero banyak benda nak cerita nie :p Hihi first sekali shero nak cerita pasal result Spm shero. Alhamdulillah result shero agak baik. Terima Kasih Ya Allah :') Shero tak expect pun dpt result macam tu. Tapi yang pastinya, result tu bagi seribu satu berkat utk shero. Serious wehh. Satu persatu hikmah dea shero dapat rasa. Alhamdulillah :') Nd yang paling best mama cakap Shero dah bagi hadiah yang paling besar untuk mama punya birthday tahun nie :')

Baru shero dapat rasa nikmat bila bahagia kan hati mama dengan abah. Indah weh. Serious korang dapat rasa happy deaaaaa tak terkata bila dapat tgk mama senyum memanjang :') Alhamdulillah. Hee

Haritu Shero pergi Karnival Jom Masuk U. Hihi Seriouslyyyyy 25 March 2012 memang shero takkan lupa. Mase tu birthday mama :') Hihi first sekali, mestilah sebab tu birthday mama kan. Hahaha gilaaaa ah mama mmg happy gilaaaaa :'D Lepastu lepastu yang lagi best Shero jumpa Amirul Hakim! Hihi Awh rindu T.T Lama tak jumpa. Hahaha ceh padahal mase 21 March amek result dah jumpa. Kahkahkah. Takpe dramaaa sikit :p

Mase kat Persada tu shero jumpa si tinggi tuuu. Haha yang bestnya bukan dea jea, siap jumpa family deaaaa lagi. Waaaa heaven :'D Mama dgn umi dea nie dah tagteam tau! Siap cium cium pipi lagi haha Ceh jumpa bakal mother-in-law nie. Gua sopan jea :'> Hahaha

Sebenarnyaa Shero dgn Akeem mmg dah planning nak jumpa kat Angsana. Nak celebrate birthday mama kononnya. Tapi takde rezeki kot :( Dapat belikan mama Dunkin Donuts jeaaa. Haha habis takde idea dah nak beli ape :p Dah panik. Berpeluh-peluh nie dgn Akeem nak mencari barang utk mama. Mase dah lah kejap jea sebab abang nak balik dah -,-Nak cari bungaaa hidup kat area Angsana tu mana gua tau kat manaa. Semua bunga mati.....hahahaha xD

Tapi alhamdulillah. Mama pun okay jea dgn akeem. Hihi Siap cakap nak Akeem jadi anak angkat lagi nie :p Ceh Mama dah ada anak baru :'D Hihi That's why 25march nie beeeest! Hehe sekarang nie Shero cuma kena jage relationship nie elok elok :') Cuba jaga sebaik mungkin. Sebab dulu relationship nie complicated gila. Sampai shero nak give up. Tapi sekarang? Alhamdulillah :') Lepas nie sambung belajar, mana lah tahu ada rezeki dapat sambung belajar sama sama. Kan Sayang kan? :p Hihi InsyaAllah :')

Apa pun, Shero akan selalu doa. Takkan pernah berhenti berdoa :')

Assalamualaikum.

10 March 2012

Beautiful night.

Assalamualaikum. Hello. Hai *tunjuk peace muka sedih*

Shero tak tahu nak buad apa malam nie. Dah pukul 11.33 malam dah. Serious weh. Selalunya mlm mlm mcm nie, skype, lawan poooool, main snapshot. Haih tapi malam nie takde pun. Nak texting pun susah :'< Dear Maxis, tolong laaaaaaa bagi line dari jb nie cecah kat kl tempat si dia tu. Alahai sebab awak kte susah tau :'<

Tak tahu nak ngadu kat sapa dah nie. Sebab tu cari blog *Well, blog mmg tmpt pakai buang jea kahkahkah* Tapi tapi text dah delivered. But no message received. Awak taknak reply ke? :'<

I miss you. Like hell. Serious doooo *animation angkat kening*

Lain kali kan....kte taknak bg awak pegi kualalalala lumpur tu lagi. Serious taknak bg. Nampak nie kte angkat kening *animation angkat kening lagi* Hahaha kk serious balik :'<



I will always love you. 
Don't forget.

Lots of love,Your Magnet.

09 March 2012

Don't look back.


I tahu you dah tahu pun pasal I dgn Akeem kan? And semalam you dah text i. You dah decide apa yang you patut buad. Thanks a lot k? Thankyousooooomuch :') You deserve better than me. Trust me k? You kena move on and dont look back. There's nothing we can do. Its just too late. I tahu i banyak salah dgn you. And i'm sorry. I'm sorry for all mistakes that i've done. I'm just a normal human being. Someone out there needs what you can give. Someone out there can give what you want. Someone out there can love you more than me. And someone out there can be your everything :') Ok? Don't worry. You still kawan i. No matter what :') So keep smiling ok? Takecare boy :')

With smile,
SheeSheroo.

07 March 2012

Kita cuma boleh merancang, Allah yang tentukan.

Assalamualaikum.

Nampak title entry nie apa? Hihi Yeah, kita cuma boleh merancang, Allah yang tentukan. Actually, shero nak cerita pasal 08 March 2012. Eh pasal apa ea? Hahaha apa lg? Shero pegi jumpa shero punya bestfriend,boyfriend,sweetest enemy and pencuri hati nie. Hihi guess who? :O Awh no one else. Amirul Hakim ah hihihi k malu :'>

Takdeeeeee tmpat lain dah kalau nak keluar dgn si Tinggi nie haa. Hahaha mesti jtc. Sebab banyak doo tempat special kat Jtc tu. Peh gua tak tipuuu tau. Lu tak percaya nanti gua story k? Haha actually, nak keluar 29 February haritu. Yelaaa kan 4 tahun sekali kot. Tapi mama tak bg -,- Ish sedih gilaaaaaaaaaaaaaaaaaak. Ok? But its okayyyy. Mama dah bg green light dah hahaha :'D


Kami berdua tengok cerita ini. Hahaha ayat tak boleh blah. Kami berdua lagi hahahaha. Cerita nie okay ah. Shero banyak kali cakap lelaki belah kiri tu handsomee. Si Akeem bingit jea. Hahaha tapi serious doh, handsomeeeeeee .____. Perempuan nie last last susah nak pilih yang mana satu lelaki dea nak, sebab dua dua lelaki buad mcm mcm nak curi hati dea. Awh sweeeet doh. Shero sebenarnya suka lelaki belah kanan. Walaupun tak berapa nak handsomeee, tapi dea pandai buad perempuan nie happy bila dgn dea. Tapi mungkin dea cuma boleh jadi bestfriend jea kot dgn si perempuan nie. Haha sebab last last lelaki belah kiri tuuu yang dapat perempuan nie. Alaaaaaaa yang handsomeeee tu haha kk tak cakap lagi dea handsome. tapi deaa.......mmg handsome. Hahahaha Dah ah korang tgk sendiri k nanti? :*

Tapi kan intipati entry nie sebenarnya Shero nak cakap, Shero serious happy wehh. Yeah i'm so happy. Thanks k Amirul Hakim. Thanks alooooooooooooot! :') I'm happy to have you in my life. Seriously doo. Dah lah dapat jumpa hari hari. 24 hours okay dgn you. Haha tak tahu nak describe mcmana. Ahhh gua tak tau ah nak cakap mcmana. Kalau boleh, biar you sendiri x-ray hati nie. And rasa sendiri apa i rasa :')


Tengooook sikit muka org serious mase drive. Hahaha mase balik tu kalau tak shero yang drive sebenarnyaaaaaa XD Tapi dea kata takut shero penat. Eleleleleh sayang letewwwww. Eh? Shero tak tipu ah. Shero tak reka cerita.  Memang shero boleh drive. Weh, serious ah. Tolonglah percaya v_v Haha K....tipu jea -,- Ok? :P

Eh cooooop! Ada satu lagi, Si tinggi nie siap belikan mama hadiah lagi tau. Hahaha Utk birthday mama. Padahal birthday lagi 2 weeks kot. But its okay ah. Apa org kata? Nak anak, tackle mak duluuuu. Ye taaaak? Hahaha *angguk-angguk* Hihi 

I'm gonna miss you Akeem. Sincerely, me.

31 January 2012

Thanks AH :'D

Helololololo :'D

K hai awak :'D Hihi Actually shero tgh boring. . . . Macam nak sepak terajang benda. Tapi ish kalau ada punch bag kat rumah pun best kan? Hahaha Boleh lepas geram. Haih .______. k-merepek.

Shero ada dua benda nak cerita. Hahaha k first! *sambil tunjukkan jari telunjuk* Ehee Shero dah kena migraine. Ohmyyyyyyy, hmm semalam shero pergi hospital. Then doctor tu cakap mmg kena migraine. Lepasni dah takboleh minum coffea or tea. Dah tu Chocolate pun takboooooleh! Alaa hbstu acano. Dah lah chocolate tu jea yang paling shero suka :( Lepastu Shero suka air ice lemon tea. Itu pun dah takboleh minum dah. Haih bosan bosan bosan. Tak tahu kenapa dgn dunia nie. Eh? Emosi. Haha

Lepastu lepastu kan, hihi nie yang excited nie :'D Shero jumpa dengan jeng jeng jeng hahahaha Guess who? Hmmmmmmmm :D Yeay betul! Shero jumpa Amirul Hakim hihi Dekat jtc. Hahaha Dah ah muka sakai teruk gila kot sebab lepas kena chickenpox en, nak jugak pergi jumpa Si tinggi tu. Hahaha Tapi takpe, bukan first time pun. So kita kena watlek watkool. Hahaha

Tapi dea datang dengan adik dea,Aisyah. Hihi Comel jea tau budak nie date ajak adik Hahaha Like seriously, Shero happy gilaaaaaa semalam. Paling lama dapat jumpa Si tinggi nie. Hahaha Thanks a lot Tinggi. Thanks sebab happykan I semalam hahaha :') Tapi semalam kita dah mcm happy family kan? Siap masuk pusat hiburan keluarga lagi sebab adik dea boring tgk kitaorg berdua jea. Hahaha Kesian adik awak :'D

Lepastu awak ada bagi saya somthng kan? Jangan risau tau? I simpan gelang tgn tu elok-elok. I janji lah hihi Once again, Thanks Akeem. Hihi Ehem iloveyou-so-much :'D K *malu* hahaha

So itu jea kot yang shero nak cerita. Hahah mcm takde benda kan? Hahahaha what-ever-moron Hahahahahaha k Sorry-bye-bye XD