28 August 2011

Variety

Assalamualaikum Sayang :')

Hari niee berapa haribulan ea? Haha k 29th August 2011 :') So esok apa? Esok rayaaaa rayaaa rayaaaa hihi K act tak berapa nak excited sgt lah raya kali nie en ._____. why? Sbb kena berhempas pulas belajar utk Trial Spm :/ 

Guyss, Pray for me ea? Straight A's InsyaAllah :')  Shero sekarang nie dah jarang sangat update blog kan? yela kan, Busy memanjanggggg pui .________. Tapi jgn risau k? Shero sihat jea. hihi Shero tau korang semuaaaa rindu Shero kan? Rindu umpama bulan merindukan pungguk. Eh betul ea peribahasa tu? Haha Entah :'P

So dah ada kesempatan nie, Shero nak cakap. Selamat hari raya ^^ Maaf jika ada tesalah kata, terguris hati, atau termarah sana sini. Satu jea shero nak cakap, Maybe mase tu Shero tgh marah or Biasaaaa lah, manusia kan? Kadang kadang melakukan dgn hati bukan dgn otak :')

Nobody's perfect Sayang :') Oh yes! Pagi raya tu nanti, mintaa maaf kat mak ayah tau? Lepas tu lepas tu kenyit mata siket and cakap 'NAK DUIT GHAYEEEE' hihi confirm deaorg melting terus kasik jea berapa lu org nak hahahaha tak percaya? Try lah dulu .______. Nd kalau dah dapat duit tu, MAKE SURE 50-50 k? Hahahahaha  :'D

Nd nd Selamat Hari Kemerdekaan tau tau? :'D Shero dah tak tau nak cakap ape lagi. Haaaa ada lagi, tahun nie kan, baju rayaaa kite sama warna dgn Haikal :'D hihi K maluuuuu pulak :* 

Haaaaa ada lagi. Amboi bnyak betul nak cakap, Jage diri baik baik :') Jgn lah sibuk main mercun ea? Lagi lagi yang form5 tu -.- Awak tuuuuu nak exam hihi :'D

So, Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :'D

Sincerely,
Shee'Sheroo 

No comments:

Post a Comment