24 September 2011

Helolololololololo

Trolololololololo lama kan shero tak update? Hahaha k seriously, malas gila tahu -,- Yela kan. Dah nak Spm lah konon. Busy doh. Busy mcm jage anak empat org -,- Semua tak sempat. Bangun tidur dah lah asek lambat jea -,- Alarm phone Shero pun takde guna -,- Selalu set time nak bangun pukul 3.30am tapi bangun pukul 5.30. Whattheheck? -,- Kalau mama tak ketuk pintu bilik, confirm ah tak bangun. Phone tu Shero snooze berkali kali hahaha Alarm tu pun bingit jeaaaaaa Shero dengar sbb lagu you and me-lifehouse berulangulang kali -,-

k sape ada petua biar Shero boleh bangun cepat sila tinggalkan pesanan okay? Hihi Nanti kalau kita bangun cepat, kita boleh kejut awak Hihi :'D K esok nak kena pergi buat ujian darah -,- Untuk ape? Untuk nak masuk matrix lah -,- nak jenis darah lah segala bagai. Fuh annoying betul -,- Esok kalau kita jerit mase jarum tu cucuk tgn kita, sapeeeee nak tolong? #Haikal pleaseeee?Hahaha :'D

Haaaaa dengar tak background music blog shero? hihi Rock en gua \m/ hihi Lagu Warmness on the soul- Avenged Sevenfold :'D Sapeeeeeeee sini suka avenged Sevenfold? Meh sep sikit :D kita geng k hihi Nak cakap kat sini, sekarang shero makin gemok tau? hahaha k tetibe :D

Hahahahaha siot betul Si Taylor Swift nieeee -,- Muka minta kaki -.-

So takecare guys. Hihi Keep on smiling nd be happy :)

With love,
Shee'Sheroo

No comments:

Post a Comment