20 September 2011

SPM HABIS SPM HABIS. EH?

 Helloooooooo :'D


 Yeay Spm dah habis. Spm dah habis :'D Hahahahahaha -,- tak sabar doeee nak laungkan benda tu akhir tahun nie hihi. Act trial yang dah habis. Alhamdulillah :') Selamat dah trial Shero. Tunggu result jeaaaa lah kan? Ape agaknyaaaa result gua kan :'O Hopefully, semuaaaaaa lulus. Kalau A tu kira rezeki gua lah kan? hihi jgn jealous tau? *kenyit sebelah mata* Hihihihi 

Nd nak cakappppp nie, goooooooodluck k untuk budak budak Pmr Hihihi Korang nak masuk dewan tu bace doa bnyk bnyk :'D Flirt flirt sikit pengawas peperiksaan tu hahahahaahah Mana tahu nanti dea tolong hihi takpe. Jgn tiruuuu -,- Please please please? Hahaha Tapi tadi kannnn, mase akaun Shero tiru hahahahahaha Tapi paper 1 jea lah -,- Paper 2? Fuh. Gua pejam mata pun confirm markah penuh -,- Markah penuh nak kumpul telur ayam balik rumah -,- kk dah jgn merepek :D

So, Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :'D

No comments:

Post a Comment