31 January 2012

Thanks AH :'D

Helololololo :'D

K hai awak :'D Hihi Actually shero tgh boring. . . . Macam nak sepak terajang benda. Tapi ish kalau ada punch bag kat rumah pun best kan? Hahaha Boleh lepas geram. Haih .______. k-merepek.

Shero ada dua benda nak cerita. Hahaha k first! *sambil tunjukkan jari telunjuk* Ehee Shero dah kena migraine. Ohmyyyyyyy, hmm semalam shero pergi hospital. Then doctor tu cakap mmg kena migraine. Lepasni dah takboleh minum coffea or tea. Dah tu Chocolate pun takboooooleh! Alaa hbstu acano. Dah lah chocolate tu jea yang paling shero suka :( Lepastu Shero suka air ice lemon tea. Itu pun dah takboleh minum dah. Haih bosan bosan bosan. Tak tahu kenapa dgn dunia nie. Eh? Emosi. Haha

Lepastu lepastu kan, hihi nie yang excited nie :'D Shero jumpa dengan jeng jeng jeng hahahaha Guess who? Hmmmmmmmm :D Yeay betul! Shero jumpa Amirul Hakim hihi Dekat jtc. Hahaha Dah ah muka sakai teruk gila kot sebab lepas kena chickenpox en, nak jugak pergi jumpa Si tinggi tu. Hahaha Tapi takpe, bukan first time pun. So kita kena watlek watkool. Hahaha

Tapi dea datang dengan adik dea,Aisyah. Hihi Comel jea tau budak nie date ajak adik Hahaha Like seriously, Shero happy gilaaaaaa semalam. Paling lama dapat jumpa Si tinggi nie. Hahaha Thanks a lot Tinggi. Thanks sebab happykan I semalam hahaha :') Tapi semalam kita dah mcm happy family kan? Siap masuk pusat hiburan keluarga lagi sebab adik dea boring tgk kitaorg berdua jea. Hahaha Kesian adik awak :'D

Lepastu awak ada bagi saya somthng kan? Jangan risau tau? I simpan gelang tgn tu elok-elok. I janji lah hihi Once again, Thanks Akeem. Hihi Ehem iloveyou-so-much :'D K *malu* hahaha

So itu jea kot yang shero nak cerita. Hahah mcm takde benda kan? Hahahaha what-ever-moron Hahahahahaha k Sorry-bye-bye XD

No comments:

Post a Comment