25 March 2012

Alhamdulillah :')

Assalamualaikum *senyum manis* :')

Macam biasa lah kan, lamaaaa tak update blog lalalalala malas malas :p Shero banyak benda nak cerita nie :p Hihi first sekali shero nak cerita pasal result Spm shero. Alhamdulillah result shero agak baik. Terima Kasih Ya Allah :') Shero tak expect pun dpt result macam tu. Tapi yang pastinya, result tu bagi seribu satu berkat utk shero. Serious wehh. Satu persatu hikmah dea shero dapat rasa. Alhamdulillah :') Nd yang paling best mama cakap Shero dah bagi hadiah yang paling besar untuk mama punya birthday tahun nie :')

Baru shero dapat rasa nikmat bila bahagia kan hati mama dengan abah. Indah weh. Serious korang dapat rasa happy deaaaaa tak terkata bila dapat tgk mama senyum memanjang :') Alhamdulillah. Hee

Haritu Shero pergi Karnival Jom Masuk U. Hihi Seriouslyyyyy 25 March 2012 memang shero takkan lupa. Mase tu birthday mama :') Hihi first sekali, mestilah sebab tu birthday mama kan. Hahaha gilaaaa ah mama mmg happy gilaaaaa :'D Lepastu lepastu yang lagi best Shero jumpa Amirul Hakim! Hihi Awh rindu T.T Lama tak jumpa. Hahaha ceh padahal mase 21 March amek result dah jumpa. Kahkahkah. Takpe dramaaa sikit :p

Mase kat Persada tu shero jumpa si tinggi tuuu. Haha yang bestnya bukan dea jea, siap jumpa family deaaaa lagi. Waaaa heaven :'D Mama dgn umi dea nie dah tagteam tau! Siap cium cium pipi lagi haha Ceh jumpa bakal mother-in-law nie. Gua sopan jea :'> Hahaha

Sebenarnyaa Shero dgn Akeem mmg dah planning nak jumpa kat Angsana. Nak celebrate birthday mama kononnya. Tapi takde rezeki kot :( Dapat belikan mama Dunkin Donuts jeaaa. Haha habis takde idea dah nak beli ape :p Dah panik. Berpeluh-peluh nie dgn Akeem nak mencari barang utk mama. Mase dah lah kejap jea sebab abang nak balik dah -,-Nak cari bungaaa hidup kat area Angsana tu mana gua tau kat manaa. Semua bunga mati.....hahahaha xD

Tapi alhamdulillah. Mama pun okay jea dgn akeem. Hihi Siap cakap nak Akeem jadi anak angkat lagi nie :p Ceh Mama dah ada anak baru :'D Hihi That's why 25march nie beeeest! Hehe sekarang nie Shero cuma kena jage relationship nie elok elok :') Cuba jaga sebaik mungkin. Sebab dulu relationship nie complicated gila. Sampai shero nak give up. Tapi sekarang? Alhamdulillah :') Lepas nie sambung belajar, mana lah tahu ada rezeki dapat sambung belajar sama sama. Kan Sayang kan? :p Hihi InsyaAllah :')

Apa pun, Shero akan selalu doa. Takkan pernah berhenti berdoa :')

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment