10 March 2012

Beautiful night.

Assalamualaikum. Hello. Hai *tunjuk peace muka sedih*

Shero tak tahu nak buad apa malam nie. Dah pukul 11.33 malam dah. Serious weh. Selalunya mlm mlm mcm nie, skype, lawan poooool, main snapshot. Haih tapi malam nie takde pun. Nak texting pun susah :'< Dear Maxis, tolong laaaaaaa bagi line dari jb nie cecah kat kl tempat si dia tu. Alahai sebab awak kte susah tau :'<

Tak tahu nak ngadu kat sapa dah nie. Sebab tu cari blog *Well, blog mmg tmpt pakai buang jea kahkahkah* Tapi tapi text dah delivered. But no message received. Awak taknak reply ke? :'<

I miss you. Like hell. Serious doooo *animation angkat kening*

Lain kali kan....kte taknak bg awak pegi kualalalala lumpur tu lagi. Serious taknak bg. Nampak nie kte angkat kening *animation angkat kening lagi* Hahaha kk serious balik :'<



I will always love you. 
Don't forget.

Lots of love,Your Magnet.

No comments:

Post a Comment