07 March 2012

Kita cuma boleh merancang, Allah yang tentukan.

Assalamualaikum.

Nampak title entry nie apa? Hihi Yeah, kita cuma boleh merancang, Allah yang tentukan. Actually, shero nak cerita pasal 08 March 2012. Eh pasal apa ea? Hahaha apa lg? Shero pegi jumpa shero punya bestfriend,boyfriend,sweetest enemy and pencuri hati nie. Hihi guess who? :O Awh no one else. Amirul Hakim ah hihihi k malu :'>

Takdeeeeee tmpat lain dah kalau nak keluar dgn si Tinggi nie haa. Hahaha mesti jtc. Sebab banyak doo tempat special kat Jtc tu. Peh gua tak tipuuu tau. Lu tak percaya nanti gua story k? Haha actually, nak keluar 29 February haritu. Yelaaa kan 4 tahun sekali kot. Tapi mama tak bg -,- Ish sedih gilaaaaaaaaaaaaaaaaaak. Ok? But its okayyyy. Mama dah bg green light dah hahaha :'D


Kami berdua tengok cerita ini. Hahaha ayat tak boleh blah. Kami berdua lagi hahahaha. Cerita nie okay ah. Shero banyak kali cakap lelaki belah kiri tu handsomee. Si Akeem bingit jea. Hahaha tapi serious doh, handsomeeeeeee .____. Perempuan nie last last susah nak pilih yang mana satu lelaki dea nak, sebab dua dua lelaki buad mcm mcm nak curi hati dea. Awh sweeeet doh. Shero sebenarnya suka lelaki belah kanan. Walaupun tak berapa nak handsomeee, tapi dea pandai buad perempuan nie happy bila dgn dea. Tapi mungkin dea cuma boleh jadi bestfriend jea kot dgn si perempuan nie. Haha sebab last last lelaki belah kiri tuuu yang dapat perempuan nie. Alaaaaaaa yang handsomeeee tu haha kk tak cakap lagi dea handsome. tapi deaa.......mmg handsome. Hahahaha Dah ah korang tgk sendiri k nanti? :*

Tapi kan intipati entry nie sebenarnya Shero nak cakap, Shero serious happy wehh. Yeah i'm so happy. Thanks k Amirul Hakim. Thanks alooooooooooooot! :') I'm happy to have you in my life. Seriously doo. Dah lah dapat jumpa hari hari. 24 hours okay dgn you. Haha tak tahu nak describe mcmana. Ahhh gua tak tau ah nak cakap mcmana. Kalau boleh, biar you sendiri x-ray hati nie. And rasa sendiri apa i rasa :')


Tengooook sikit muka org serious mase drive. Hahaha mase balik tu kalau tak shero yang drive sebenarnyaaaaaa XD Tapi dea kata takut shero penat. Eleleleleh sayang letewwwww. Eh? Shero tak tipu ah. Shero tak reka cerita.  Memang shero boleh drive. Weh, serious ah. Tolonglah percaya v_v Haha K....tipu jea -,- Ok? :P

Eh cooooop! Ada satu lagi, Si tinggi nie siap belikan mama hadiah lagi tau. Hahaha Utk birthday mama. Padahal birthday lagi 2 weeks kot. But its okay ah. Apa org kata? Nak anak, tackle mak duluuuu. Ye taaaak? Hahaha *angguk-angguk* Hihi 

I'm gonna miss you Akeem. Sincerely, me.

No comments:

Post a Comment